Karaffen / Decanters

Decanter €28,50 inclusief gravering

Inclusief gravering tijdelijk uitverkocht

Stijlvol en individueel in ontwerp, de Crystalite Nemo Decanter is gemaakt van het prachtige kristaliet glas. De karaf biedt een perfecte helderheid en beschikt ook over een ruim en glad oppervlak dat ideaal is om te personaliseren met elk wapenlogo of -woord.

Prijs inclusief gravering €55,70

Blenheim loden kristallen vierkante 0,8l sterke drankkaraf

Deze prachtige Blenheim loden kristallen vierkante 0,8l sterke drankkaraf kan een prominente plaats innemen in elke drankenkast. Met zijn elegante diamant- en wiggeslepen patroon is het t perfecte cadeau voor een verscheidenheid aan gelegenheden – van een onderscheiding voor zakelijke erkenning of prestatie tot een huwelijks-, verjaardags- of jubileumgeschenk. Prijs inclusief graveren €47,50

Handgemaakt indrukwekkend gebogen ontwerp

Handgemaakt met een indrukwekkend gebogen ontwerp met een stijlvol en toch handig handvat. Zijn lange en dunne hals ziet er niet alleen goed uit, maar het is bewezen dat hij een schonere smaak aan uw wijn geeft. Het heeft een mooie stop die de moderne vorm van deze handgemaakte karaf van hoge kwaliteit complimenteert. Met een royaal graveergebied, waarom zou u dan geen embleemlogo of gepersonaliseerde boodschap toevoegen? Prijs inclusief graveren €44,90

Handgemaakte karaf van 1 liter

Deze handgemaakte karaf van 1 liter heeft een dramatisch gebogen ontwerp met een lange smalle hals. De bolvormige stop complimenteert de moderne vorm van deze hoogwaardige, handgemaakte karaf. Er is een groot graveergebied op het bovenste gedeelte van de karaf dat kan worden gepersonaliseerd met een embleem, logo of tekst. De karaf is perfect voor zakelijke evenementen of als persoonlijk cadeau en is verpakt in een individuele kartonnen doos.

Prijs inclusief graveren €40,00

0,75 ltr wijnkaraf is met de hand geblazen en met de hand geslepen

De 0,75 ltr wijnkaraf is met de hand geblazen en met de hand geslepen en gepolijst uit 24 loodkristallen. Het heeft een stijlvolle piramidevorm met een stevige basis en is afgewerkt met een hoge gefacetteerde stop. Beginnend bij de basis van de karaf is een variatie aan patronen, waaronder een ingewikkelde diamanten slijpvorm. De karaf kan worden gepersonaliseerd in het graveerpaneel met elk wapen, logo of tekst om een geschenk te creëren dat zal worden gekoesterd.

Prijs inclusief graveren €59,99

Capros wijnkaraf is handgemaakt

Tijdelijk uitverkocht wordt binnenkort verwacht

Deze prachtige Capros wijnkaraf is handgemaakt en zal de aandacht trekken met zijn unieke en eigenzinnige ontwerp. Staat gegarandeerd fenomenaal op uw eettafel, of het nu gaat om een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik. Geef dit geweldige stuk cadeau en voeg wat gezandstraald gravure toe voor een persoonlijk tintje.

Prijs inclusief gravering €51,95

Graveren van naam en logo's in glaswerk, en RVS uw wens is onze uitdaging